Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Njemačko čudo

VIDEO Spasili dječaka (8) koji je tjedan dana bio zarobljen u kanalizaciji: Prolaznik je čuo buku

Dječak je pronađen živ nakon što je više od tjedan dana bio u kanalizaciji. Prebačen je u bolnicu bez većih ozljeda.

Nestali dječak (8) iz Njemačke pronađen je živ nakon što je više od tjedan dana bio u kanalizaciji. Dječak Joe nestao je iz dvorišta svoje obiteljske kuće u Oldenburgu 17. lipnja, nakon čega je pokrenuta velika policijska potraga.

Pronađen je u subotu ujutro, kada je jedan prolaznik čuo buku koja je dolazila ispod poklopca kanalizacijskog šahta, piše BBC.

Policija je isključila bilo kakvo kazneno djelo. Prema riječima policije, dječak se uvukao u kanalizaciju na dan kada je nestao.

"Zahvaljujući dojavi prolaznika, uspjeli smo pronaći Joea u kanalizacijskom sustavu", rekao je šef policije Johann Kühme.

"Najvažnije je da je živ i da je odmah prebačen u bolnicu, gdje je u dobrim rukama. Svi možemo odahnuti", dodao je Kühme.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštećenja sluha i govora VIDEO Pogledajte spašavanje dječaka koji je upao u bunar i bio sa zmijama zatočen pet dana

Pročitajte i ovo Spašavanje dječaka u Maroku - 2 Upao u bunar tijekom igre I HGSS-ovci pomno prate dramatičnu akciju spašavanja dječaka u Maroku. Znaju na što posebno treba obratiti pozornost

Njegov otac lokalnim medijima rekao je da dječaku dobro ide s obzirom na okolnosti. Iako je bilo puno nagađanja o tome kako je dječak završio u kanalizaciji, policija je u utorak rekla da se uvukao unutra i izgubio orijentaciju.

Vatrogasci su ga izvukli iz kanalizacijskog šahta 300 metara od njegove kuće. Prebačen je pothlađen u bolnicu, ali bez većih ozljeda.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene