Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Petnaestogodišnjak zoljom raznio tavan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodišnjak iz okolice Krškoga teško je ranjen u eksploziji ručnog raketnog bacača M-80 "zolja" zaostalog vjerojatno iz vremena okršaja slovenskih teritorijalaca s oklopnim vozilima bivše JNA 1991. godine.

Nesreća se dogodila u utorak u naselju Dobrova blizu Krškog, kada je dječak pospremao tavan obiteljske kuće i tom prilikom naišao na opasno oružje koje je prema prvim informacijama policije tamo 1991. godine ostavio njegov u međuvremenu umrli stric.

Pročitajte i ovo Trampolinski park Vlasnici dobili kazne Nakon zabave u trampolinskom parku mnogi završili u bolnici: "Nikada me ništa nije tako boljelo" Ilustracija Izvijestila policija Krvava večer kod Imotskog: Jedan muškarac izboden, drugi zadobio teške ozljede

Oružje je dječak aktivirao, pri čemu je došlo do eksplozije rakete. Tavan je znatno oštećen, a dječak je teško nastradao i nalazi se u bolnici. Potisna snaga motora bacača teško mu je ranila desni dio tijela, osobito ruku.

Iako se po prvim informacijama radi o oružju zaostalom iz slovenskog rata za samostalnost 1991. godine, policija i dalje ispituje njegov izvor, navode u krškoj policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene