Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedan od dvojice putnika koji su se na let MH370 ukrcali s ukradenim putovnicama identificiran je kao 19-godišnji Pouria Nour Mohammad Mehrdad.


Međunarodni tim istražitelja koji traga za nestalim letom MH370 identificirao je jednog od putnika koji su se u avion ukrcali s ukradenim putovnicama. Radi se o 19-godišnjem Irancu za kojeg vjeruju da je pokušao emigrirati u Njemačku s ukradenom talijanskom putovnicom. Zove se Pouria Nour Mohammad Mehrdad, a majka ga je čekala na frankfurtskom aerodromu, piše Deutsche Welle.

Malezijska vojska ušla u trag nestalom avionu! 

Vezani članci Slika nije dostupna Bili su ljudi, a ne brojevi: Najmlađi je imao tek dvije, a najstariji 76 godina Slika nije dostupna Autentičnost fotografija 'sumnjivih' putnika dovedena u pitanje

Istražitelji su dodali i kako nisu točne glasine da se neke osobe nakon check-ina nisu ukrcale u zrakoplov. 'Svi koji su prošli check-in ukrcali su se na let', rekao je inspektor Khalid Abu Bakar.

Za nestalim zrakoplovom već četvrti dan tragaju deseci brodova i aviona, a svi tragovi se dosad nisu pokazali relevantnima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook