Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pet putnika iz zrakoplova nije doživjelo svoj peti rođendan, a svaki od njih ukupno 239 imao je svoju životnu priču. Bili su inženjeri, akrobati, turisti, putnici.. Onima koji su ih čekali bili su majke, očevi, djeca...


Najmađi putnik u malezijskom zrakoplovu imao je tek dvije godine, a najstariji 76. Njih pet nije doživjelo svoj peti rođendan. U zrakoplovu bilo je ukupno dvije stoltine i trideset i devet ljudi. Međutim, oni su puno više od brojeva koji su se navodili posljednjih dana, dok su članovi njihovih obitelji čekali bilo kakvu informaciju.

Malezijski premijer: Nestali zrakoplov Malaysia Airlinesa na dnu je Indijskog oceana!

Vezani članci Slika nije dostupna Malezija: Nestanak MH370 'nesretan slučaj' Slika nije dostupna Prekinuta potraga za letom MH370: Signali nisu dolazili od crne kutije

Podrijetlom iz najmanje desetak zemalja, ovi su ljudi, prema pisanju CNN-a predstavljali ogromnu paletu čovječanstva.

Oni su bili inženjeri, umjetnici, akorbati, budistički hodočanisici, turisti, putnici. Onima koji su ih čekali bili su očevi, majke, djeca, srodne duše, najdraži prijatelji.

U zrakoplovu je bilo 239 pojedinaca s jedinstvenim pozadinama, posebnostima i životima.

Za njima traga pola svijeta: Tko su putnici iz nestalog zrakoplova?

Ovo su samo neke od njihovih priča.

Moheng Wang, Rui "Rory" Wang i Weiwei "Vivia" Jiao

Dvogodišnji Moheng bio je najmlađi putnik na letu. Putovao je sa svojim roditeljima (oboje u svojim 30-ima) natrag u Peking. Bili su na odmoru u Maleziji. Vivia je bila brižna supruga, jedna od onih koje ostavljaju poruku suprugu kada izlazi van.

Puspanahtan Subramaniam

Ovaj 34- godišnji stručnjak za tehnologiju izlazio je iz doma kako bi stigao na kobni let 370, dok su mu njegove dvoje male djece držale noge i molila ga da ne ode. Morao im je obećati da će im donijeti čokolade i druge darrove kada se vrati.

Ju Kun

Društvene medije preplavile su poruke i molitve za povratak ovog 35-godišnjeg stučnjaka za borilačke vještine. Radio je kao kaskader i sprema se za početak snimanja serije Marko Polo.

Paul Weeks

Novozelanađanin je kući ostavio svoj vjenčani prsten i sat kada je prihvatio posado rudara u Mongoliji. Svojoj ženi Danici poručio je da ih da njihovim sinovima za slučaj da mu se nešto dogodi. Danica je u ruci stezala prsten i borila se sa suzama dok je novinarima objašnjavala kako je Paul bio čudesan muž i otac koji je uvijek vrijeme provodio sa svojim dečkima.

Mary i Rodney Burrows

Njihovi susjedi kažu da je riječ o marljivim roditeljima troje uspješne djece. Imali su dvije kćeri i sina. 'Mrzim koristtiti klišeje, ali oni su bili srodne duše', rekla je njihova susjeda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook