Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napali vladu Malezije

Rodbina nestalih u zrakoplovu: Dajte nam ubojicu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Predajte nam ubojicu. Dajte nam naše rođake', pisalo je na jednom transparentu.

Rodbina kineskih putnika nestalog zrakoplova Malaysia Airlinesa MH370 u nedjelju je u Kuala Lumpuru prosvjedovala tražeći ispriku od malezijskog premijera zbog, kako tvrde, izjava koje navode na pogrešno mišljenje, prenosi BBC. Prosvjednici su vikali 'Recite nam istinu' te držali transparente s natpisima 'Želimo dokaze, istinu, dostojanstvo' na kineskom i 'Predajte nam ubojicu. Dajte nam naše rođake' na engleskom jeziku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jest Boeing 777, ali nije let MH370 NADE SU UTIHNULE 'Pronađena vrata nisu pripadala nestalom zrakoplovu' Slika nije dostupna Crna obljetnica Misterij i godinu dana od nestanka: 'Bol obitelji ne može se opisati, još teže podnijeti'

Zrakoplov s 239 ljudi, uključujući 153 kineskih putnika, nestao je 8. ožujka. Nakon opsežne međunarodne istrage zaključeno je da se Boeing 777 srušio negdje u južnom dijelu Indijskog oceana.

Kći pilota nestalog aviona: Nije bio otac kojeg sam poznavala...

Jiang Hui, predstavnik rodbine dijela kineskih putnika, rekao je da traže ispriku malezijske vlade zbog početnog upravljanja katastrofom te ranije izjave premijera Najiba Razaka o tome kako se zrakoplov srušio te da nema preživjelih. Jiang Hui tvrdi da je Razak to izjavio bez neodgovorno i izravnih dokaza. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene