U jučerašnjoj eksploziji poginuo je 8-godišnji Martin Richard. Njegova sestra izgubila je nogu, a i majka im je teško ozlijeđena.


Najmlađa žrtva jučerašnjeg terorističkog napada u Bostonu osmogodišnji je dječak Martin Richard. Dječak je čekao da njegov otac Bill Richard završi utrku kako bi ga mogao zagrliti. Stajao je pored cilja s majkom i sestrom.

>> FOTO Ovo su heroji Bostona

Vezani članci Zgrada u Prečkom (Foto: Dnevnik.hr) Sveprisutni Bandić još nije posjetio stanare zgrade koju je oštetila snažna eksplozija: "O tome ćemo u Zagrebu" Mjesto eksplozije u zgradi u Prečkom (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Pogledajte u Dnevniku Nove TV: Eksplozija im ozbiljno oštetila zgradu, tko će pomoći stanarima?

Samo nekoliko trenutaka prije eksplozije, dječak je dočekao ono što je želio cijelo jutro. Vidio je oca kako prelazi ciljnu ravninu. Presretan, potrčao mu je u zagrljaj. Zatim se uputio natrag prema majci i sestri. Kada je došao do njih eksplodirala je prva bomba i ugasila mu život.

Taj jedan trenutak doživotno je obilježio cijelu obitelj. Bill je izgubio voljenog sina, a žena i kćer su mu osakaćene. Martinova majka zadobila je teške ozljede dok je sestri bomba raznijela nogu. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook