Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stanje joj je stabilno

Oporavlja se 2-godišnjakinja koja je pala s 10. kata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zhang Fangyu, 2-godišnja djevojčica koju je prošle subote pri padu s 10. kata zgrade uhvatila slučajna prolaznica, skinuta je s respiratora i samostalno diše.

'Pluća su ponovno počela raditi samostalno i jako nam je drago da više nije na respiratoru. Disanje joj je stabilno i bez teškoća, cirkulacija joj se također poboljšala, a tlak je stabilan. Može se reći da je prošao kritičan period, no još je na intenzivnoj njezi i pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja', kazao je dr. Zhang Chenmei, šef JIL-a u Dječjoj bolnici u provinciji Zhejiang.

Pročitajte i ovo Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama... Ilustracija Tragedija na odmoru Čeh fotografirao divovske valove na Kanarima: Pao u more i poginuo

Liječnici su njezinim roditeljima dozvolili ulazak u sobu u kojoj se nalazi 2-godišnjakinja kako bi s njom razgovarali i ohrabrili je.

Ipak, iako napretka ima, liječnike zabrinjava njezin mozak, tj. njegov oporavak. 'Još uvijek ne možemo reći hoće li se u potpunosti oporaviti', kazao je dr. Zhang.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene