Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potresna priča

U naručje uhvatila dijete koje je padalo s desetog kata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Slučajna prolaznica uhvatila je dijete koje je palo s desetog kata zgrade i tako mu spasila život.

Nesvakidašnji događaj zbio se u gradu na istoku Kine. Dvogodišnju djevojčicu Zhamg Fangyu čuvala je baka i samo trenutak nepažnje je bio dovoljan da se dijete približi prozoru i padne. Baka ju je ostavila spavajući u krevetu, željela je provjeriti je li rublje na krovu zgrade suho.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Podignuta optužnica Majka trovala kćer (4) lijekovima za smirenje: "Imala je trzajeve cijelog tijela, probleme s hodanjem" Slika nije dostupna Ozljede svih unutarnjih organa Kritično djevojčica (2) koju je pri padu s 10. kata uhvatila prolaznica

Djevojčica se u bolnici nalazi u kritičnom stanju. Mozak joj nije pretrpio veće štete, no pri padu joj je teško nastradao abdomen i prsna šupljina. Djevojčicu je uhvatila Wu Juping koja je pri tom slomila lijevu ruku.

I sama je majka i kaže da je odmah pomislila na svog sedmomjesečnog sina. 'Jednom je pao sa stolice i prokrvarila mu je usna, a što se tek dogodi pri padu s desetog kata... Vidjela sam što se događa i da će djevojčica pasti. Krenula sam prema njoj i uspjela sam je uhvatiti', kazala je hrabra žena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene