Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE FALI KOMENTARA

Vučić objavio novu fotografiju svojeg doručka: 'Mislim da sam jedini na svijetu koji ovo jede...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postovi srpskog predsjednika Aleksandra Vučića na društvenim mrežama redovito izazivaju brojne reakcije. Dok mu simpatizeri šalju srca, ima i onih koji umiru od smijeha.

Srpski predsjednik Aleksandar Vučić u subotu se fotografirao u avionu na putu za Bugarsku. Ispod slike na Instagramu napisao je:

"Na putu za Bugarsku, važni sastanci za Srbiju. Uzgred, mislim da sam jedini na svijetu koji za doručak jede kiflice i Haribo bombone".

 

  Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić OD PRESUDNOG ZNAČAJA Vučić poručio da Srbija neće priznati referendum proruskih regija u Ukrajini: "Štitimo svoj integritet"

  Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OPET O OPTUŽNICI Aleksandar Vučić o suđenju hrvatskim pilotima:"Tko ubije djecu, mora odgovarati"

Uz brojna srca koja je dobio od simpatizera, odnosno simpatizerki, bilo je komentara i poput: "Doručak prosječnog trogodišnjaka kad ga čuva samo tata"...

Nije ovo prvi put da se Vučić na Instagramu hvali doručkom, prošle godine, primjerice, podijelio je fotografiju doručka u prirodi - na haubu automobila stavio je kruh, majonezu, mortadelu i rajčicu, a zabave na njegov račun ni tada nije nedostajalo.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene