Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kad će taj Božić?

Nestrpljenje nikad izraženije: Još u kolovozu okitili božićnu jelku

Okićena božićna jelka (Foto: AFP)
Okićena božićna jelka (Foto: AFP) Foto: Afp
Britanski supermarket Tesco nije mogao dočekati blagdansko vrijeme, pa je već na svom parkiralištu okitio golemu jelku.

Prvi supermarket koji je ove godine okitio božićnu jelku je britanski Tesco. Kupci su se nemalo iznenadili kada su u Cambridgeu vidjeli da djelatnici kite golemi bor.

Pročitajte i ovo Američki vojni zrakoplovi na nosaču aviona Hutisti odgovorili raketama Napadi u Jemenu: Amerikanci i Britanci unišili tri podzemna skladišta oružja David Cameron i Penny Wong Jačanje suradnje Australija i Velika Britanija potpisale su sporazum o obrambenoj suradnji: "Moramo biti spremniji nego ikada prije"

''Skoknuli smo i fotografirali jer nam ljudi inače ne bi vjerovali. Znam da trgovine sve ranije i ranije vade božićne ukrase, ali božićno drvce u kolovozu je jednostavno čudno'', rekao je jedan kupac.

No, nije to čudno ako pitate Selfridges, koji je na naslovnice britanskih medija dospio početkom kolovoza jer je u izloge usred ljeta postavio božićne ukrase, piše Unilad.

''Mnogo je posjetitelja iz cijelog svijeta koji tijekom svog ljetnog posjeta Londonu žele 'uhvatiti' malo blagdanskih dekoracija i suvenira, koje inače ne bi mogli kupiti kod kuće'', priopćili su tada iz Selfridgea.

Utrka za kupce je krenula, pa je samo pitanje vremena kada ćemo u blagdanskom duhu okićene izloge početi gledati i mi u Hrvatskoj.

Što mislite kada će hrvatski trgovci u svom asortimanu početi nuditi božićne ukrase?

  • U rujnu
  • U listopadu
  • U studenom
  • U prosincu

Ukupno glasova:

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene