Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vjeverica je u kuću upala kroz dimnjak i provela cijelu noć u uništavanju interijera.


Umirovljena učiteljica Margaret Bousfield bila je prilično iznenađena kada se ujutro probudila i zatekla dnevnu sobu i kuhinju u potpunom neredu i s uništenim namještajem.

Vezani članci Rupa u kući Hodao je kućom kad mu se pod nogama otvorila rupa, spašavali su ga s 10 metara dubine Vjeverica Ponudio vjeverici hranu i porazgovarao s njom, pogledajte njezinu urnebesnu reakciju

Probudio ju je alarm i mislila je da joj je netko provalio u kuću, ali štetu koja je procijenjena na skoro deset tisuća eura napravila je – vjeverica!

VIDEO: Zbog tvrdoglave vjeverice vlak kasnio 45 minuta

Vjeverica je preko noći pala u kuću kroz dimnjak, piše Telegraph i tijekom noći je izgrizla i izgrebala namještaj i uništila zavjese.

Vjeverica je očajnički pokušala izaći van što su pokazale rupe u plastičnim okvirima prozora koje je napravila, očito u pokušaju da kroz njih izađe van.

Na kraju je uspjela uključiti i protuprovalni alarm što je probudilo vlasnicu u engleskom gradiću Hartlepoolu. Margaret je pozvala susjeda u pomoć kada je vidjela da je štetu napravila vjeverica.

Jedino što je susjed uspio napraviti je da istjera vjevericu van, koja je iza sebe ostavila kaos koji će Margaret koštati 70-ak tisuća kuna.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook