Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OBUSTAVLJENA POTRAGA

Odvojio se od prijatelja, a onda planirao pješačiti 11 sati do smještaja, tražili su ga dva tjedna

Nestali Jay Slater s majkom
Nestali Jay Slater s majkom Foto: X / Screenshot
Nakon dva tjedna policija je obustavila potragu za britanskim tinejdžerom koji je nestao nakon festivala na Tenerifima.

Potraga za britanskim tinejdžerom Jayom Slaterom (19) koji je prije dva tjedna nestao na Tenerifima je prekinuta. Njegov nestanak su 17. lipnja prijavili prijatelji s kojima je došao na otok zbog glazbenog festivala. 

Nakon što je festival završio Jay se odvojio od svojih prijatelja i, s ljudima koje je tamo upoznao, krenuo prema selu na drugom dijelu otoka. Sljedeće jutro odlučio se vratiti u svoj smještaj te je mještanku pitao kada kreće bus kojim se može vratiti.

Pročitajte i ovo Četiri osobe su poginule u eksploziji plina u Turskoj Tragedija u Turskoj VIDEO Velika eksplozija plina u restoranu uzrokovala kaos: Četiri osobe poginule, velik broj ranjenih

Nedugo nakon toga nazvao je prijateljicu kojoj je rekao da se izgubio te da neće čekati novi bus nego će hodati do smještaja. Za ono što je naumio trebalo bi mu najmanje 11 sati. Njegovi prijatelji su nedugo nakon telefonskog poziva prijavili njegov nestanak policiji. 

Policija je u nedjelju za Sky News potvrdila da je potraga završila, ali da je istraga i dalje otvorena. Grupa od ukupno 30-ak dobrovoljaca se u subotu javila kako bi pomogla spasilačkim timovima na brdovitom terenu, no bez uspjeha.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene