Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čule se eksplozije

Objavljeni detalji užasa u susjedstvu: Muškarac ubio mlađeg brata i njegovu suprugu pa zaplio kuću

Policija ispred kuće u Sarajevu u kojoj su pronađena tri tijela
Policija ispred kuće u Sarajevu u kojoj su pronađena tri tijela Foto: Klix.ba / Screenshot
Muškarac je u Sarajevu ubio mlađeg brata i njegovu suprugu, a potom zapalio kuću.

Tri tijela pronađena su u kući u sarajevskom naselju Širokača u kojoj je jučer izbio požar. Kako je iz neslužbenih izvora doznao Klix.ba, požaru je prethodio obiteljski sukob u kojem su sudjelovala dva brata.

Mjesecima unazad policija je dobivala prijave o tučnjavama i povremenim svađama, a sve je kulminiralo u četvrtak navečer, kada je stariji brat došao u kuću i ubio mlađeg brata i njegovu suprugu, a potom zapalio kuću, izvijestio je Klix.

Mještani su naveli da su se prije izbijanja požara čule eksplozije. Na teren su odmah upućene vatrogasne ekipe, policija s dugim cijevima, kao i dežurna tužiteljica Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Pročitajte i ovo Američki predsjednik Joe Biden Gaf za gafom Šok u demokratskoj stranci nakon katastrofalne debate: "Treba nominirati nekoga drugog prije nego što bude prekasno"

Cijelo naselje je zbog ovog događaja ostalo bez električne energije, bez koje su još uvijek jer se kvar ne može sanirati sve do okončanja očevida.

"U 21:10 sati u obiteljskoj kući u ulici Žagrići, općina Stari Grad, došlo je do eksplozije. Trenutno su na terenu policija, vatrogasci, hitna pomoć i ekipe Sarajevogasa", priopćila je sinoć glasnogovornica Ministarstva unutarnjih poslova Kantona Sarajevo Mersiha Novalić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene