Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još je na respiratoru

Došao u bolnicu s bolovima u trbuhu i temperaturom, liječnici se šokirali kada su otkrili o čemu se radi

operacija
operacija Foto: Getty Images
Muškarac koji već dvije godine pati od bolova u trbuhu šokirao je liječnike koji su otkrili da je pacijent gutao kućne potrepštine, od gumba do slušalica.

"Prilikom rendgenske snimke pronašli smo medaljone, lančiće, matice, vijke, slušalice i mnoge druge predmete unutar želuca", rekao je Ajmer Singh Kalra, direktor bolnice Moga Medicity u Mogi.

Muškarac Kuldeep Singh (35) navodno je otišao u bolnicu zabrinut zbog bolova u trbuhu, kao i zbog visoke temperature.

Liječnici su skenirali problematično područje te su došli do alarmantnog otkrića - Singh je navodno pojeo otprilike 60 komada predmeta, uključujući medaljone, lančiće, matice, vijke, slušalice i sigurnosne igle, magnete, gumbe za košulje i patentne zatvarače te mnoge druge nejestive predmete.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićen 66-godišnjak Majka 11-godišnjakinje iz Zadra otkrila: "Moja djevojčica je tri mjeseca zlostavljana"

Dijagnosticiran mu je poremećaj kompulzivnog gutanja predmeta koji nisu hrana. Bolest se češće javlja kod male djece, trudnica i osoba s psihijatrijskim poremećajima, uključujući osobito poremećaj iz autističnog spektra, intelektualne teškoće ili shizofreniju.

Pročitajte i ovo Štand na tržnici, ilustracija Uhićena šestorica muškaraca Brutalan zločin zbog jedne voćke: Mladić vezan za stup i nasmrt mučen zbog sumnje da je ukrao – bananu

Prema Jam Pressu, pacijentova rodbina nije znala za problem, piše NY Post.

"Gutao je oštre predmete te je zbog toga imao teške rane u trbuhu", poručili su liječnici, koji su ga podvrgnuli trosatnoj operaciji.

Iako je postupak bio uspješan, pacijent je još uvijek na respiratoru i kritično je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene