Obavijesti Video Pretražite Navigacija
uhićen 66-godišnjak

Majka 11-godišnjakinje iz Zadra otkrila: "Moja djevojčica je tri mjeseca zlostavljana"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Iako se u javnosti spominjalo kako je djevojčica iz okolice Zadra zlostavljana više godina, njezina majka to demantira. Uhićen je muškarac kod kojeg su živjeli u najmu.

Muškarac iz Zadra (66) priveden je prošlog tjedna zbog sumnje na zlostavljanje i silovanje 11-godišnje djevojčice iz okolice Zadra, a sada je za medije progovorila i njezina majka. 

Naime, iako se u javnosti spominjalo kako je djevojčica zlostavljana više godina, njezina majka to demantira. Obitelj djevojčice je živjela u kući osumnjičenog muškarca u najmu. Djevojčica je dugo godina šutjela o zlostavljanju, no tek nedavno se požalila školskom psihologu koji je alarmirao cijeli sustav. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Val nasilja Krvavi rat na ulicama Švedske, premijer zove vojsku u pomoć: ''Nijedna zemlja u Europi nije ovo doživjela''

"Moja djevojčica je zlostavljana kad je imala osam godina, i to tri mjeseca, do devete godine života", kazala je za Zadarski list majka, koja je i dalje u šoku i boli zbog situacije koja ih je zadesila. Ipak, vjeruje u pozitivan ishod priče.

"Bit će dobro, moja djevojčica je jaka", naglasila je.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene