Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKCIJA SPAŠAVANJA

Golemom krokodilu nakon pet godina skinuli gumu s vrata: "Samo sam mu htio pomoći, mrzim gledati životinje kako pate"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Deseci Indonežana sudjelovali su u spašavanju ogromnog krokodila koji je pet godina bio zarobljen u gumi motocikla.

Krokodilu dužine 5,2 metra u rijeci Palu u Indoneziji punih pet godina oko vrata je bila omotana guma motocikla, sve dok u ponedjeljak mnoštvo Indonežana nije uspjelo osloboditi životinju i pustiti je nazad u rijeku.

Sve je počelo kada ga je prodavač ptica uspio namamiti komadićem piletine da izađe iz rijeke, nakon čega su mu se pridružili brojni mještani i odrezali gumu s vrata životinje.

"Samo sam htio pomoći jadnom krokodilu, mrzim gledati životinje kako pate", kazao je prodavač ptica po imenu Tili. Prema navodima The Guardiana, krokodil je nakon spašavanja pušten u rijeku, uz klicanje brojnih mještana.

Pročitajte i ovo Krokodil/Ilustracija (Goran Kovačić/PIXSELL) Groza u Stockholmu Ugrizao ga krokodil Fidela Castra: Držao govor u akvariju i napravio kobnu grešku

Pročitajte i ovo Krokodil, ilustracija (Foto: Getty) VODIČ NIJE IMAO DOZVOLU Blizanke htjele gledati zalazak sunca, a završile u raljama krokodila: "Čuli smo uzvike i buku..."

Ekolozi i članovi udruga za zaštitu životinja smatraju da je netko krokodila namjerno pokušao uhvatiti. Radi se o arhipelagu u kojem živi nekoliko životinjskih vrsta.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene