Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija šuti o slučaju

Mjesecima su tukli 16-godišnjakinju koja je od ozlijeda preminula: Muž ima zabranu prilaska sinu, a sumnja se da se radilo o trgovini ljudima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već je tri tjedna prošlo od smrti maloljetne Kristine N. (16) koja je preminula od posljedica višemjesečnog premlaćivanja. Ostala djeca iz te obitelji smještena su u udomiteljske obitelji, a srpska policija se još nije oglasila o slučaju.

Maloljetna Kristina N. (16) je preminula nakon što se ugušila krvlju nakon višemjesečnog premlaćivanja. Uhićeni su roditelji njezinog muža, a sedmero maloljetne djece uhićenog para smješteno je u udomiteljske obitelji. Tužiteljstvo pokušava rasvijetliti slučaj.

''Istraga je intenzivna, saslušavaju se svjedoci, provjeravaju se informacije koje dobivamo o višemjesečnom nasilju. Bit će i vještačenje kako bismo rasvijetlili cijeli slučaj'', rekao je Ivan Konatar, viši javni tužitelj u Smederevu, prenose Novosti.rs.

Dodaje da je nalaz obdukcije pokazao kako se radi o nasilnoj smrti koja je uslijedila gušenjem želučanim sadržajem, a tome je prethodilo stanje šoka i gubitak svjesti nakon povreda na velikom dijelu njezina tijela.

Sumnja se da je preminula maloljetnica došla iz Beograda prošlo ljeto u obitelj u Palanci, nakon što su je roditelji prodali zbog dogovorenog braka. Istraga će ustanoviti je li se radilo o trgovini ljudima i što se točno odvijalo u toj obitelji.

Pročitajte i ovo Policajac tuče migrante - 1 MUP ZA DNEVNIK NOVE TV Policajci koji su mlatili migrante vraćeni na posao: ''Kriminalističko istraživanje još nije gotovo''

Pročitajte i ovo Policija u Dugavama OBITELJSKO NASILJE Zatočio bivšu suprugu i djecu: Policija ga tereti za još dva nedjela

Novosti.rs doznaju da je uhićenom suprugu pokojne djevojke, A.A., izrečena mjera zabrane prilaska sinu. ''Djeca su kod rodbine privremeno zaštićena obiteljskom zaštitom i smještajem'', odgovorili su za Novosti.rs iz Ministarstva za brigu o djeci i demografiji.

Naime, policija je 30. prosinca pozvana jer je maloljetnica navodno pala s ljestvi i stradala. No, ispostavilo se da je umrla od nasilnih povreda za koje se sumnjiče svekar i svekrva, A. A. (33) i E. R. (34), koji su trenutno u pritvoru.

Nevjenčani supružnici terete se za kazneno djelo nasilje u obitelji sa smrtnim ishodom, za koje je kazna od najmanje deset godina zatvora. Policija se još nije oglasila o ovom slučaju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene