Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suspendirana uredba

I Ministarstvo domovinske sigurnosti protiv Trumpa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo domovinske sigurnosti objavilo je kako je suspendiralo sve aktivnosti koje su stupile na snagu uredbom Donalda Trumpa o imigraciji.

''U skladu s presudom suca, Ministarstvo domovinske sigurnosti suspendiralo je sve aktivnosti o sankcijama proizašlima iz Izvršne Naredbe 'Štićenja nacije od ulaska stranih terorista u SAD''', stoji u priopćenju Ministarstva kojeg je objavila glasnogovornica Gillian Christensen.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Dodaje kako će se i dalje provoditi nadzor ulaska putnika u SAD kao što je to bilo i prije potpisivanja uredbe Donalda Trumpa.

Podsjetimo, Trump je prije tjedan dana potpisao uredbu kojom se zabranjuje ulazak državljana sedam država u SAD, pravdajući to mogućnosti da će u zemlju ući i teroristi.

No, sudac James Robart je opozvao tu odluku, nakon čega mu se Trump suprotstavio kazavši da će se ona ipak provoditi. No, iz Ministarstva domovinske sigurnosti sada tvrde da je na snazi odluka suca Robarta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene