Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bivša djevojka

Milijunaš ubijen s dva hica u glavu: Policija u lovu na mladu Slovakinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrew Bush, vlasnik lanca trgovina s nakitom, stigao je u svoju kuću u Španjolskoj s novom djevojkom, a policija sumnja da ga je tamo dočekala bivša ljubavnica, mlada Slovakinja.

Nakon što je u svojoj španjolskoj vili ubijen britanski milijunaš policija se 'bacila' na potragu za njegovom bivšom djevojkom. 48-osmogodišnji Andrew Bush, koji bogatstvo može zahvaliti trgovini zlatom, ubijen je s dva hica u glavu, navodno nakon što je u kuću na plaži stigao sa svojom novom djevojkom.

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Siguran grad Tomašević nakon stravičnog femicida kod bolnice: "Imamo manje ubojstava od drugih europskih gradova" Policija, ubojstvo kod bolnice - 5 tijelo je bilo uz Savu Detalji strašnog ubojstva na savskom nasipu: Ubojica i žrtva bili su u vezi

Španjolska policija sad traga za plavokosom djevojkom u dvadesetim godinama, podrijetlom iz istočne Europe, za koju se vjeruje da je njegova bivša ljubavnica. S mjesta događaja najvjerojatnije je pobjegla u Hummeru.

Užas u Zagrebu: Ugušio ženu, stavio je pod tepih i zapalio mirisne štapiće

Izvori bliski istrazi tvrde kako policija istražuje je li njegova bivša, inače Slovakinja, bila u blizini objekta kada je ubijen. Vjeruju da je ubojica danima čekala povratak para.

Bush je posjedovao lanac trgovina nakitom. Iako je imao kuću u Južnom Walesu, veći dio vremena provodio je na španjolskom imanju ispred kojeg je policija izuzela luksuzne automobile, među kojima i Audi za koji se vjeruje da ga je koristila i ubojica.

Strvine, kosturi, ljudi okovani lancima: Policija otkrila kuću horora

Iako identitet djevojke osumnjičene za ubojstvo nije otkriven, Busha se na fotografijama objavljenim na Facebooku može vidjeti u društvu plavokose Mayke Marice Kukucove. Jedan od susjeda rekao je da su se Andrew i ona prije gotovo dvije godine zajedno doselili u vilu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene