Prva dama SAD-a Melania Trump naljutila se što je Pamela Karlan, profesorica prava sa Sveučlilišta Stanford, spomenula njezina maloljetnog sina u saslušanju o opozivu predsjednika Donalda Trumpa.

Galerija


Komentar o sinu Donalda Trumpa, 13-godišnjem Barronu, izrečen tijekom saslušanja o opozivu u srijedu naljutio je republikance, a poglavito prvu damu Melaniju Trump.

Vezani članci Donald Trump odlučio je kako kišobran neće podijeliti sa suprugom i sinom (Foto: AFP) Kakav gospodin! Dok Melania i Barron kisnu, Donald Trump kišobranom štiti frizuru Slika nije dostupna Život na dvije adrese uskoro iza njih! Melania konačno stiže Donaldu

Pamela Karlan, profesorica prava sa Sveučlilišta Stanford, pokušala je istaknuti razliku između monarhije i demokratskih vlada kada je spomenula Trumpova sina.

"Predsjednik može svog sina nazvati Barron (Barun), ali ga ne može proglasiti barunom", Karlan se poigrala riječima.

Predsjednikova supruga Melania napala je odmah Karlan na Twitteru.

"Maloljetno dijete zaslužuje privatnost i treba biti izvan politike", napisala je prva dama, inače vrlo rezervirana u javnim nastupima, te je poručila da Pamelu Karlan može biti sram.

Dok je predsjednik izrazito aktivan na Twitteru, njegova supruga vrlo rijetko koristi tu društvenu mrežu da bi izrazila svoje kritike.

Glasnogovornica Bijele kuće Stephanie Grisham također se oglasila: "Najgore je od svega što je to očito bilo unaprijed uvježbano."

Konzervativni novinari i komentatori također su iskoristili tu društvenu mrežu kako bi osudili Karlan, ali i demokratsku istragu o opozivu protiv Trumpa. (Hina)