Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA KOSOVU

Horor u domu za starije: Medicinska sestra šamarala i tukla štićenicu doma, reagirala i policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije medicinske sestre Doma za starije i nemoćne u Peći na Kosovu uhićene su u srijedu zbog sumnje da su fizički maltretirale stariju štićenicu doma, priopćila je kosovska policija. Osim toga, suspendirane su još dvije medicinske sestre.

Vijest o napadu medicinskih sestara na štićenicu doma za starije i nemoćne uz oštru je osudu potvrdio i kosovski ministar unutarnjih poslova Xhelal Sveçla.

Glasnogovornik policije Fadil Gaši kazao je da se napad na stariju štićenicu doma dogodio 29. listopada, nakon čega je snimka fizičkog nasilja objavljena i na društvenim mrežama. Na snimci se vidi kako jedna od medicinskih sestara udara štićenicu doma po glavi i nogama u trbuh, dok ostale stoje po strani i smiju se.

Iz policije su priopćili da su uhićenja provedena oko 14 sati te da se u suradnji s tužiteljstvom poduzimaju daljnje mjere.

No, samo je jedna medicinska sestra zasad osumnjičena za nasilje, a ostale tri jer slučaj nisu prijavile nadležnima iako su bile u smjeni sa sestrom koja je ošamarila štićenicu doma, piše Kossev.info.

Pročitajte i ovo Allison Fluke-Ekren osuđena na 20 godina "Carica ISIS-a" obučavala i djecu za terorističke napade: "Privlačili su je smrt i uništenje"

Pročitajte i ovo Nancy Pelosi detalji kaznene prijave Muškarac koji je čekićem pretukao Paula Pelosija htio je uzeti Nancy za taoca: U to vrijeme bila je na drugom kraju države

Slučaj je izazvao burne reakcije javnosti. Redom su se oglasili brojni dužnosnici, udruge i pojedinci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene