Obavijesti Video Pretražite Navigacija
preokret nakon istrage

Otkriveni detalji brutalnog napada u Zagrebu: Ipak nije riječ o nesreći, policija sumnja na nešto sasvim drugo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebačka policija dovršila je u nedjelju kriminalističko istraživanje nad trojicom osumnjičenih za napad na starijeg muškarca i razbijanje njegova automobila u Prečkom.

Policija sumnjiči trojicu muškaraca da su u subotu oko 4:10 na Trešnjevci u ulici Marijane Radev brutalno napali starijeg muškarca.

"Sumnja se da je 22-godišnjak prišao zaustavljenom osobnom automobilu marke Renault Laguna zagrebačkih registarskih oznaka u kojem se nalazio 64-godišnji vlasnik vozila. Nakon što se osumnjičeni kroz otvoren prozor djelomično provukao u unutrašnjost automobila, sa suvozačevog sjedala otuđio je torbicu s novcem, dokumentima i drugim stvarima oštećenog, dok su ostala dvojica osumnjičenih, u neposrednoj blizini mjesta događaja, čekali i pazili da netko ne naiđe", pojasnili su okolnosti događaja iz zagrebačke policije.

U namjeri da vrati ono što mu je ukradeno, stariji muškarac automobilom se odvezao do automobila napadača. Nakon što je zatražio svoje stvari, jedan od osumnjičenih udario ga je palicom po glavi te mu razbio stražnje vjetrobransko staklo.

Pročitajte i ovo Napad u Prečkom TRAJE POTRAGA VIDEO Policija objavila detalje divljaštva u Zagrebu: Mladići prebili starijeg muškarca i palicom mu razbili automobil te pobjegli

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jedna osoba u bolnici Teška nesreća u Zagrebu: Vatrogasci vadili ženu iz auta koji se napunio dimom

Sumnja se da su potom dvojica napadača, 20-godišnjak i 44-godišnjak, pokušali pobjeći, ali im je put prepriječio automobil napadnutog muškarca.

Tada je, sumnja se, 44-godišnji napadač više puta vozilom udario u bočnu stranu automobila napadnutog muškarca. Napadači su nakon toga izašli iz automobila i fizički ponovno napali starijeg muškarca te mu metalnom palicom razbili prednje staklo automobila, prednja svjetla i lim.

Nakon svega napadači su pobjegli s mjesta događaja, ali su pronađeni te je nad njima provedeno kriminalističko istraživanje, objavili su iz policije dodavši da materijalna šteta iznosi oko 20.000 kuna.

Osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene