Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jednu američku majku čeka zatvor nakon što je kupila oružje svojem sinu tinejdžeru, koji je u svojoj školi planirao napraviti masakr.


47-godišnja Michelle Cossey kupila je svojem 14-godišnjem sinu Dillonu automatsku pušku sa snajperskim nišanom. No to očito nije bilo dovoljno, pa mu je pribavila još i pištolj, lovačku pušku te barut za izradu granata.

Vezani članci Natalie Imbruglia (Foto: Profimedia) Slavna pjevačica u 44. godini prvi put postala majka: Objavila slatku fotku, ali ime oca zasad nije otkrila Shia Labeouf (Foto: Profimedia) Zločesti dečko Hollywooda rođendan je proslavio s najvažnijom ženom u svom životu

Dillon koji je školu napustio s 12 godina, nakon što su ga vršnjaci ismijavali zbog prekomjerne težine, planirao je oružje iskoristiti kako bi im se osvetio.

Uhićen je kada je njegov školski prijatelj kojeg je tražio da mu pomogne, u nevjerici sve ispričao policiji

Dillon je osuđen na 7 godina pritvora u centru za maloljetne delikvente, a još uvijek nije jasno je li njegova majka zaista znala što je planirao.

No istražitelji tvrde da je kod njega stvorila stav 'mama i ja protiv svijeta'.

Dillon je također bio u kontaktu s finskim tinejdžerom koji je izveo masakr u svojoj školi prošle godine.

Podsjetimo, 18-godišnji Pekka-Eric Auvinen, ubio je 6 školskih kolega, bolničarku te učitelja prije nego je pištolj uperio prema sebi.

U utorak je još jedan finski tinejdžer, 22-godišnji Matti Juhani Saari pobio 10 učenika u svojoj školi.

Gospođa Cossey optužena je u utorak zbog ugrožavanja dijeteta, no suđenje je odgođeno zbog njenog lošeg psihičkog stanja.