Obavijesti Video Pretražite Navigacija
20 minuta trčao naokolo

Konj galopirao centrom Beograda, ozlijeđeno dvoje ljudi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
78-godišnji muškarac ozlijeđen je jutros oko 11:20 sati u Ustaničkoj ulici u Beogradu nakon što je na njega naletio konj, a 65-godišnja žena zadobila je lakše ozljede koljena. Konja su s mjesta nesreće udaljili policajci, piše Blic.

Konj je, prema pisanju beogradskog dnevnika, galopirao Ustaničkom ulicom nekoliko puta gore-dolje, izbjegavajući automobile i prolazeći kroz grupe ljudi koji su čekali na pješačkom prelazu.

Pročitajte i ovo Konstitutivna sjednica srbijanskog parlamenta U Srbiji Totalni kaos u skupštini, padaju uvrede i prijetnje: "Hajde izađi! Majku vam je*em, da vidimo kako ćete proći" Donald Trump i Jared Kushner Velika ulaganja Zet Donalda Trumpa planira graditi luksuzne nekretnine u susjedstvu

Konj je tada oborio 78-godišnjaka koji je s ozljedama glave kolima Hitne pomoći u svjesnom stanju odvezen u bolnicu.

65-godišnjakinja je zadobila lakše ozljede koljena nakon što se, bježeći od gužve koja je nastala, saplela i pala. Liječnici su njezine ozljede sanirali na licu mjesta.

 

Prema izjavama očevidaca, rasni konj došao je iz smjera okretišta autobusne linije 31, a ulicom je galopirao više od 20 minuta. Dvojica prolaznika zadržali su ga i zavezali za obližnje drvo dok nije stigla policija. Prema neslužbenim informacijama njegov vlasnik R. K. (32) nije trenutno u Srbiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene