Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na travnjaku

Kakav propust Bijele kuće: Hvalili su se da su poboljšali osiguranje, a pogledajte koga je tajna služba pronašla na livadi

Bijela kuća
Bijela kuća Foto: Getty Images
Djelatnici Američke tajne službe uočili su dijete koje puže po travnjaku ispred Bijele kuće.

Znatiželjni mališan postao je najmlađi uljez koji se ikada probio unutar Bijele kuće nakon što se provukao kroz metalnu ogradu. U utorak je mališan viđen kako puže po travnjaku.

Službenici američke tajne službe hodali su sjevernom stranom travnjaka kada su ugledali dječaka. U prvi trenutak nisu mogli vjerovati kad su ugledali mališana kako puže. Ubrzo su ograničili pristup području dok se problem nije riješio.

Glasnogovornik Tajne službe Anthony Guglielmi rekao je da su policajci "naišli na znatiželjnog malog posjetitelja duž sjeverne ograde Bijele kuće koji je nakratko ušao u Bijelu kuću".

"Sigurnosni sustav Bijele kuće smjesta je aktivirao službenike tajne službe, koji su ponovno spojili dijete i roditelje", dodao je.

Pročitajte i ovo Prosvjed za prava žena Povećan rizik za žene Bijela kuća oštro osudila novi zakon o pobačaju: "Ekstreman je i opasan"

Mališan je bio prvi "uljez" u kompleksu otkako je ograda Bijele kuće podignuta još više nakon niza sigurnosnih proboja.

Pročitajte i ovo Ilustracija obavještajni podaci Bijela kuća objavila ogromne gubitke vagnerovaca u Ukrajini: Većina su zatvorenici

Pročitajte i ovo Presica u Bijeloj kući Nisu imali svoj pogon Bijela kuća o rušenju letećih objekata: "Nema indikacija da su se objekti s drugih planeta pojavili na Zemlji"

U rujnu 2014., teksaški muškarac s nožem prešao je ogradu, pretrčao sjeverni travnjak i ušao u Bijelu kuću. Agenti tajne službe izvukli su oružje i naredili muškarcu da legne, ali se on opirao, piše Sky News.

Nakon otpora muškarca su silom gurnuli na tlo, agent ga je držao i pretresao. Nekoliko trenutaka kasnije odveli su ga s travnjaka s lisicama na rukama.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene