Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skriveno lice

Julija Navaljnaja: Zagonetna, gotovo anonimna majka postaje nova noćna mora Vladimiru Putinu

Dok je zapadni svijet složan u ocjeni da je Navaljnog ubio Putinov režim - u fokus sve više dolazi njegova supruga Julija. Tko je Julija Navaljnaja, istražio je reporter Dnevnika Nove TV Marko Stričević.

"Znamo konkretno zbog čega je Putin ubio Alekseja prije tri dana. Uskoro ćemo vam reći više o tome. Obvezno ćemo saznati tko je i kako počinio taj zločin. Objavit ćemo imena i pokazati njihova lica", rekla je nedugo nakon ubojstva Julija Navaljnaja.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin ispovijest investitora "Ovo je Putinova lista za odstrel, ja sam na njezinu vrhu. Krenut će u ubilački pohod"

Kad je prije tri i pol godine preparatom ruskih tajnih službi otrovan Aleksej Navaljni, njegova supruga bila je zagonetna, gotovo anonimna majka njihovo dvoje djece. No nakon što joj se muž našao u komi, izašla je pred kamere u zapadnom Sibiru, hladnokrvna, ponosna, neustrašivo zahtijevajući od Vladimira Putina da pusti njezina supruga na liječenje u Njemačku. Svijet kao da je vidio drugo, skrivano lice fenomena "Navaljni".

Što o svemu tome misle drugi članovi ruske oporbe te što je o Navaljnaji otkrio Marko Stričević pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene