Još uvijek traje velika potraga za Ninoslavom Jovanovićem, Malčanskim berberinom, koji je oteo 12-godišnju djevojčicu još 20. prosinca. Jedna od njegovih prijašnjih žrtava ispričala je koje je strahote proživljavala u tih nekoliko sati koliko je bila oteta.


"Sjećam se s svakog trenutka kad me oteo i ošišao. Sigurna sam da je maloj djevojčici sada mnogo teže, jer sam ja pod torturom bila samo nekoliko sati, a ona je danima pored monstruma. Nadam se da je dobro, ispričala je N.S., danas odrasla žena, koju je Ninoslav Jovanović, oteo i silovao kad je imala 12 godina.

Vezani članci Ilustracija Hitno povučeno cjepivo protiv tuberkuloze za bebe u Srbiji Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije EU tvrdi da je postignut dogovor Srbije i Kosova, Vučić: "Nisam ništa potpisao"

Upravo je toliko stara i Monika Marimanović, djevojčica koju je Jovanović oteo još 20. prosinca i za kojom opsežna potraga još uvijek traje. Jovanovića su prozvali Malčanski berberin (brijač, šišač) zbog toga što svojim žrtvama škarama reže kosu jer ga, kako je priznao svojedobno na sudu, to uzbuđuje.

N.S. se i danas sjeća svakog trenutka otmice i mučenja kroz koje je prošla. Danas više od toga ne želi javno govoriti, ali je prošle godine Blic je objavio njenu ispovijest. 

„Rekao je da je poznavao mog oca, da su radili zajedno. Rekao je da će me voditi da prodam kosu i da ćemo podijeliti zaradu. Mislili smo da je to stvarno tako, brat i ja smo krenuli prema gradu, ali je na pola puta bratu rekao da se vrati kući. Nas dvoje smo nastavili. Najprije me u podrumu jedne zgrade na Bulevaru Nemanjića malo ošišao, a onda smo nastavili put do jedne napuštene vikendice gdje je uslijedio pakao“, ispričala je tada N.S..

U mislima su joj još i tada bile slike užasa koji je proživjela. Ispričala je da joj je prijetio da će joj ubiti obitelj ne bude li radila ono što joj naredi. „Rekao je da ima ljude oko naše kuće, prijetio da će mi škarama oskopati oko. Bila sam dijete, bilo me strah najprije za obitelj. Mislila sam da će on to stvarno učiniti. Škarama mi je ošišao kosu skroz kratko, kao kad se kod frizera ošišate na „jedinicu“. Kad je završio šišanje krenuo je sa iživljavanjem. Iživljavao se cijelu noć, uz ponavljanje strašnim prijetnji“, ispričala je N.S..

Drugi dan oko 11 sati pustio je istraumatiziranu djevojčicu da se vrati kući, a ona je sve ispričala majci koja ju je odvela na policiju i prijavila slučaj.

Za Jovanovićem i djevojčicom Monikom još uvijek traga nekoliko stotina policajaca, a u potragu su uključeni i helikopteri, no još uvijek ih nisu pronašli. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju