Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovljeni izbori

Imamoglu opet pobijedio, Erdoganov kandidat priznao poraz u Istanbulu

Ekrem Imamoglu (Foto: AFP)
Ekrem Imamoglu (Foto: AFP) Afp
Aktualno Galerija +0 Ekrem Imamoglu (Foto: AFP) Galerija 1/1 >>
Čini se da je oporba odnijela pobjedu u najvećem turskom gradu Istanbulu. Na ponovljenim izborima za gradonačelnika, vodi oporbeni kandidat Ekrem Imamoglu.

Ekrem Imamoglu je pobijedio i na izborima u ožujku, koji su poništeni nakon što se vladajuća stranka žalila na neregularnosti. Gubitak Istanbula udarac je za predsjednika Erdogana, koji je često govorio da onaj tko pobijedi na izborima u Istanbulu, pobjeđuje u Turskoj.

Pročitajte i ovo Mjesto pokušaja napada u Istanbulu oglasio se ministar Teroristički napad u Istanbulu: Zapucali na policajce ispred suda, ranjeno šestero ljudi Napad u crkvi u Istanbulu Ubojice u bijegu VIDEO Napad u istanbulskoj crkvi: Dvojica maskiranih muškaraca upala na misu i ubila jednu osobu

Binali Yildirim iz vladajuće Stranke pravde i razvoja (AKP) priznao je u nedjelju poraz na ponovljenim izborima za gradonačelnika Istanbula i čestitao oporbenom kandidatu Ekremeu Imamogluu koji je najavio "novi početak za Tursku", ali i spremnost s predsjednikom Repbulike raditi skladno za dobrobit Istanbula.

Aktualno Građani Grubišnog Polja zabrinuti nakon velikog požara: ''Jako je loše, jučer je bilo katastrofa, a i jutros je jako smrdjelo" Sanacija požarišta u Grubišnom Polju (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Sanacija požarišta u Grubišnom Polju (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Sanacija požarišta u Grubišnom Polju (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Hrvatska Građani Grubišnog Polja zabrinuti nakon velikog požara: ''Jako je loše, jučer je bilo katastrofa, a i jutros je jako smrdjelo" 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene