Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Želimo li zaista znati?

Nasmiješi se kameri: Izumio četkicu za zube koja snima sve što se događa u našim ustima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zubar Craig S. Kohler je izumio četkicu za zube koja korisnicima omogućuje da video snimku iz usne šupljine gledaju na svojem mobitelu.

Uz pomoć četkice za zube Prophix korisnici mogu streamati snimku iz svojih usta na svoje mobitele, koristeći Wi-Fi i Bluetooth tehnologiju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pametna četkica Četkica za zube koja će vam reći jeste li dobro oprali zube, a može vas i tužiti vašem stomatologu! Slika nije dostupna 80 posto veće šanse za rak! Ne perete zube redovito? Čuvajte se opasnih bolesti...

Tvrtka sa sjedištem u Seattleu objavila je kako je lansirala hi-tech četkicu za zube koju je osmislio dr. Craig S. Kohler. Tvrtka je napravila i aplikaciju koja korisnicima omogućava da prate napredak svojeg oralnog zdravlja

'Sve možete vidjeti uživo', rekao je dr. Kohler za Chicago Tribune. 'Možete i fotografirati različita mjesta koja želite pratiti, držati ih u albumu i provjeravati mijenjaju li desni boju ili pregledati plombe. Kada ljudi bolje razumiju, tada se obično bolje i brinu o svojim zubima'.

Cijena joj i nije baš mala. Prophix je počeo primati narudžbe po promotivnoj cijeni od 299 dolara, a u slobodnoj prodaji će se moći naći tek 2017. i stajat će 399 dolara.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene