Strahovit masovni sudar oko stotinjak vozila dogodio se na švedskoj autocesti, pored grada Helsingborga. Lokalni mediji izvještavaju kako je u toj nesreći troje ljudi poginulo.


Masovni sudar dogodio se oko podneva na mostu Tranarpsbron, sjeveroistočno od Helsingborga, a vjerojatni uzrok su poledica, loša vidljivost i magla, prenosi The Local. 'Prizor je doista kaotičan', rekao je šef lokalnih vatrogasnih postrojbi, Christer Haraldsson.

Vezani članci Ptica na vlaku smrti (Foto: Screenshot/YouTube) Na vlaku smrti naletjela na pticu dok je jurila brzinom većom od 100 kilometara na sat Lambo (Foto: Screenshot/YouTube) Brzi auto je najbrži put do nesreće, a on je vozio pravu makinu

>> VIDEO i FOTO Čistačica ukrala vlak i njime razorila kuću!

Službeno se još uvijek ne zna točan broj ozlijeđenih. Ne zna se niti točan broj vozila koja su sudjelovala u tom masovnom sudaru.

Lokalni fotoreporter s mjesta događaja izvještava kako se vozila protežu dokud pogled seže, s obje strane autoceste. Rekao je i kako je u nesreći sudjelovala i cisterna. Autocesta E4 zatvorena je u oba smjera.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook