Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kvar na signalizaciji

Eurostar zapeo ispod La Manchea

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlak Eurostar koji povezuje Bruxelles i London i koji je u četvrtak dva sata stajao u tunelu ispod La Manchea, imao je 'kvar na signalizaciji', rekao je novinarima direktor francuskih željeznica (SNCF) Guillaume Pepy, koji je i predsjednik Eurostara.

'Dok je Eurostar bio u tunelu, iz nepoznata razloga aktivirala se belgijska signalizacija umjesto britanske' i automatski se uključilo zaustavljanje u slučaju nužde, kao što predviđa procedura, rekao je glasnogovornik SNCF-a. Signalizacija u vlakovima Eurostar i u superbrzim vlakovima TGV smještena je na upravljačkoj ploči, a ne uz prugu. Eurostar ima tri signalizacije, francusku, belgijsku i britansku koje se izmjenjuju s promjenom zone. SNCF je većinski vlasnik Eurostara, uz britansku tvrtku London&Continental Railways (LCR) i belgijsku željeznicu . (Hina)

Pročitajte i ovo Požar vlaka uzrok nepoznat VIDEO Drama na tračnicama: Zapalio se vlak u vožnji, opasnost prijetila i stambenim zgradama Ilustracija zbog pumpe za gorivo Dva i pol milijuna vozila poznate marke povlači se u SAD-u

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene