Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na nebu

Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni

Avion
Avion Foto: Instagram/192.rs
Zrakoplov se navodno nalazio iznad Temišvara kada je odlučio skrenuti s puta. Pokušao je sletjeti na beogradski aerodrom, ali nije uspio. Tek je iz drugog pokušaja pilot uspio prizemljiti avion.

Avion koji je putovao iz Istanbula za Pariz, sletio je na beogradski aerodrom. No, uspješnom slijetanju prethodila je prava drama na nebu, a svjedoci su na društvenim mrežama dijelili snimke pokušaja pilota da sigurno prizemlji putnički avion te nagađali što bi mogao biti razlog drame na nebu.

 

 "Pretpostavlja se da je nekome od putnika pozlilo ili da je u pitanju bio manji kvar", kaže za Telegraf.rs izvor upoznat s detaljima događaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Žestoke borbe Ukrajinci se hvale da su probili najjaču rusku liniju obrane: "Sada ćemo brže napredovati"

Pročitajte i ovo Ilustracija kakav luđak Muškarac bacio 10-godišnjeg dječaka s mosta, a djevojčicu vukao za kosu: Razlog je nevjerojatan, traži ga policija

Zrakoplov se navodno nalazio iznad Temišvara kada je odlučio skrenuti s puta.

"Na temelju radarske slike, čini se savim normalno", rekao je Telegrafov izvor.

Pročitajte i ovo Ilustracija nije prvi napad Maskirani nasilnik napao svećenika: Stavio mu nož pod grlo, prvo ga opljačkao, a onda se vratio...

Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio u Beograd, ali nije uspio sletjeti iz prvog pokušaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija sustavna obrana Srbija uspjela riješiti veliki problem s kojim se Hrvatska još bori: "Više nema panike"

Nakon leta iznad šireg područja Beograda, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspješno sletio. Cijelo vrijeme kotači su bili spušteni.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene