Obavijesti Video Pretražite Navigacija
kakav luđak

Muškarac bacio 10-godišnjeg dječaka s mosta, a djevojčicu vukao za kosu: Razlog je nevjerojatan, traži ga policija

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Djeca su se igrala na mostu kada im je prišao muškarac i počeo prigovarati što govore ukrajinski. Djevojčicu je napadač povukao za kosu, a dječaka bacio s mosta. Nakon toga je pobjegao, a djeca su napad dojavila svojim roditeljima.

Njemačka policija intenzivno traga za muškarcem (40) koji “govori ruski”, a koji je s mosta bacio 10-godišnjeg ukrajinskog dječaka “jer je govorio ukrajinski“.

Prema policijskom izvješću koje prenosi frankfurtski portal Fenix-magazin, napadnuti dječak se u subotu igrao s još nekoliko ukrajinske djece na mostu iznad Mühlenkanala u Einbecku u Južnoj Saskoj. Prišao im je muškarac u 40-ima i obratio im se na ruskom jeziku.

Pročitajte i ovo Ilustracija nije prvi napad Maskirani nasilnik napao svećenika: Stavio mu nož pod grlo, prvo ga opljačkao, a onda se vratio...

Prigovarao im je što govore ukrajinski, a njihvou je zemlju optužio za izazivanje rata, tvrde djeca.

Pod okolnostima koje se tek trebaju utvrditi, nepoznati muškarac je najprije "povukao jednu djevojčicu za kosu", a potom je "zgrabio 10-godišnjeg dječaka i bacio ga preko ograde mosta u kanal".

Pročitajte i ovo Ilustracija Sedmogodišnjak jedva preživio Drama na plaži - dječak vrišteći istrčao iz mora: "Tata, umrijet ću!"

"Dječak je udario u željezne nosače ispod ograde mosta, pri čemu je zadobio ozljede glave i lijevog stopala", rekao je glasnogovornik ureda tužitelja dodajući kako je dječak odveden u bolnicu iz koje je kasnije pušten.

Pročitajte i ovo Ilustracija ukrajina objavila Ruski dronovi napali Odešku oblast: Pogođena luka na Dunavu

Napadač je pobjegao, a djeca su napad dojavila svojim roditeljima koji su odmah nazvali policiju.

Pročitajte i ovo Olaf Scholz, njemački kancelar Već godinama se time bavi Njemački kancelar Scholz ozlijedio se tijekom omiljene aktivnosti! Ima modrice na licu, otkazao sve sastanke

Njemačka policija je raspisala tjeralicu kako bi pronašla osumnjičenog, a Državno tužiteljstvo u Göttingenu je pokrenulo istragu "zbog pokušaja ubojstva iz nehaja". Državni odvjetnik je napad ocijenio politički motiviranim.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene