Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko se ne bi iznenadio?

PERNATI PODSTANAR Golubica mu u tavi savila gnijezdo i snjela jaje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Golubica je očito oblik tave smatrala idealnim za budući prvi dom svojeg mladunca, pa je posložila grančice i izlegla se u nju.

Da nas najveće avanture čekaju kad se najmanje nadamo dokazuje i priča Norvežanina Stiana Fjelldala, donosi VG newspaper.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Angažirala ga banka? ŠOK U ČAKOVCU Ušao u poslovnu zgradu i počeo pucati s prozora Slika nije dostupna Poslalo nebo Gleda u pod i dobije ideju: Što mislite odakle inspiracija za ovaj nakit?

On je naime došao kući gdje ga je u kuhinji dočekao golub koji je zalutao kroz prozor, pa je odlučio snimati potjeru do trenutka kada je prica izletjela van. No, htio je zabilježiti i tragove koje je golub ostavio iza sebe po cijeloj kuhinji pa je nastavio snimati.

Tako je, prateći tragove, došao do tave na svom štednjaku, koja je u tom trenutku već bila prenamijenjena u, ni više ni manje, pravo gnijezdo!

Argentina: Krijumčarili marihuanu uz pomoć goluba pismonoša!

Golubica je očito oblik tave smatrala idealnim za budući prvi dom svojeg mladunca, pa je posložila grančice i snjela jaje u nju.

Stian se od srca nasmijao ovom čudu, a kasnije je na svom Facebook profilu objavio snimku i zamolio prijatelje za pomoć ili savjet što da sad učini, s obzirom na to da je odvojio buduće mladunče od majke koja je odletjela. U konačnici je odlučio da će jaje poslužiti u znanstvene svrhe, a o njemu će se brinuti njegovi kolege iz jedne norveške agencije za okoliš.

 

Ok. Jeg har en egen leilighet hvor jeg lager musikk og koser meg. I dag fikk jeg denne gjesten på besøk. Mulig det kan bli en låt av et slikt drama, men det viktigste først: Hva gjør man med et forlatt due-egg? Og hvordan skal jeg tolke at det ble lagt rett i stekepanna?

Posted by Stian Fjelldal on 1. lipanj 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene