Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplave u BiH

Nema traga dječaku koji je upao u nabujali potok: Potraga za danas obustavljena, nastavlja se sutra

Poplave, ilustracija (Foto: Getty images)
Poplave, ilustracija (Foto: Getty images) Foto: Getty Images
Potraga za šestogodišnjim dječakom koji je upao u nabujali potok u mjestu Begov Han kod Žepča u Bosni i Hercegovini obustavljena je te bi se trebala nastaviti sutra.

Dječak (6) bio je u blizini svoje kuće kada je nesretnim slučajem pao u potok čiji je vodostaj porastao od obilnih padalina.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Poplave u susjedstvu - 5 Sve pod vodom Dramatično stanje s poplavama i u susjedstvu: Ljudi iz poplavljenih kuća bježe kroz prozore

U akciju potrage uključeni su vatrogasci, GSS Žepče, kao i mještani. Kako se neslužbeno doznaje, dijete je vozilo bicikl i izgubilo ravnotežu te palo u potok. Bicikl je pronađen. Nakon višesatne bezuspješne akcije potraga za dječakom je obustavljena te bi se trebala nastaviti sutra. 

Majka je skočila za dječakom u pokušaju da ga spasi, ali bezuspješno. Vozilom Hitne pomoći majka je prevezena u bolnicu, a specijalna jedinica MUP-a angažirana je na traganju za dječakom, javlja Klix.ba.

Postavljene su mreže na ušće u Bosnu, ali rezultata nema. U potragu se uključio i velik broj stanovnika naselja.

Obilna kiša u Bosni i Hercegovini prouzročila je poplave u sjevernom i središnjim dijelovima BiH, pojedina naselja na sjeveru zemlje prometno su odsječena, a građani prijavljuju probleme u opskrbi vodom i strujom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene