Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne želi u pritvor

Davor Dragičević postavio jedan uvjet za predaju policiji: ''Kome da prijavim nestanak?''

Otac Davida Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 4
Otac Davida Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Otac Davida Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Otac Davida Davor Dragičević na prosvjedu (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Foto: DNEVNIK.hr Prosvjed u Banjoj Luci (Foto: AFP) - 6 Prosvjed u Banjoj Luci (Foto: AFP) - 6 Foto: Afp Suzana Radanović (Foto: Dnevnik.hr) Suzana Radanović (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 David Dragičević (Foto: Provjereno) Galerija 1/4 >>
Prema pisanju lokalnih medija, Davor Dragičević, posljednji put viđen na prosvjedima 30. prosinca, navodno pregovara o predaji MUP-u, no MUP odbija pregovore.

Dragičevićev odvjetnik navodno se obraćao i MUP-u i Okružnom tužiteljstvu. Kako se doznaje, njegov jedini uvjet za predaju jest da mu ne bude određen pritvor.

Pročitajte i ovo Privođenje osumnjičenog za ubojstvo Ukrajinca u Slavonskom Brodu - 6 U stanu Cure detalji o ubojstvu u Slavonskom Brodu: Na proslavi rođendana izbila je tučnjava... Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

MUP RS, neslužbeno doznaje RTRS, ne želi pregovarati o uvjetima predaje Davora Dragičevića.

S druge strane, njegova bivša supruga Suzana Radanović najavila je da će danas s odvjetnicima podnijeti tužbu protiv grada Banje Luke.

"Tužba će biti i protiv MUP-a RS jer su 25. prosinca bez naloga došli u moju kuću. Tri sata nisu dali da priđem djeci. Djeca su pretrpjela šok. Mlađe je dijete hrvatski državljanin i konzulat Hrvatske je obaviješten. Kome da prijavim nestanak, policija kaže da ga traži. Prijavila sam nestanak djeteta pa sam ga našla mrtvog", rekla je Radanović, prenosi Klix.ba.

Policijski službenici Policijske uprave Banje Luke dostavili su jučer Okružnom javnom tužiteljstvu izvještaj protiv četiriju osoba zbog sumnje na izvršenje pet kaznenih djela ugrožavanja sigurnosti. Riječ je o Davoru Dragičeviću, Željku Dabiću, Slaviši Simiću i Steli Milanović.

Protiv Davora Dragičevića podnesena je kaznena prijava jer se sumnjiči da je 27. i 30. prosinca u svom obraćanju na dvjema lokacijama u Banjoj Luci uputio ozbiljne prijetnje i izazvao osjećaj straha i ugroženosti kod dvojice građana.

Aktualno Oglašen crveni Meteoalarm, stiže nam pravo zimsko vrijeme: Pripremite se za vrlo hladne dane, moguća i ledena kiša +0 DHMZ izdao crveno upozorenje (Foto: Screenshot/DHMZ) Hrvatska Oglašen crveni Meteoalarm, stiže nam pravo zimsko vrijeme: Pripremite se za vrlo hladne dane, moguća i ledena kiša 1/1 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene