Prema pisanju lokalnih medija, Davor Dragičević, posljednji put viđen na prosvjedima 30. prosinca, navodno pregovara o predaji MUP-u, no MUP odbija pregovore.

Galerija


Dragičevićev odvjetnik navodno se obraćao i MUP-u i Okružnom tužiteljstvu. Kako se doznaje, njegov jedini uvjet za predaju jest da mu ne bude određen pritvor.

Vezani članci Vatrogasci, ilustracija Starica u zgradi pustila plin iz plinske boce i potpalila ga šibicama: Uhićena je i pritvorena Ilustracija Tragedija kod Križevaca: U kući koju je zahvatio požar pronađena dva tijela

MUP RS, neslužbeno doznaje RTRS, ne želi pregovarati o uvjetima predaje Davora Dragičevića.

S druge strane, njegova bivša supruga Suzana Radanović najavila je da će danas s odvjetnicima podnijeti tužbu protiv grada Banje Luke.

"Tužba će biti i protiv MUP-a RS jer su 25. prosinca bez naloga došli u moju kuću. Tri sata nisu dali da priđem djeci. Djeca su pretrpjela šok. Mlađe je dijete hrvatski državljanin i konzulat Hrvatske je obaviješten. Kome da prijavim nestanak, policija kaže da ga traži. Prijavila sam nestanak djeteta pa sam ga našla mrtvog", rekla je Radanović, prenosi Klix.ba.

Policijski službenici Policijske uprave Banje Luke dostavili su jučer Okružnom javnom tužiteljstvu izvještaj protiv četiriju osoba zbog sumnje na izvršenje pet kaznenih djela ugrožavanja sigurnosti. Riječ je o Davoru Dragičeviću, Željku Dabiću, Slaviši Simiću i Steli Milanović.

Protiv Davora Dragičevića podnesena je kaznena prijava jer se sumnjiči da je 27. i 30. prosinca u svom obraćanju na dvjema lokacijama u Banjoj Luci uputio ozbiljne prijetnje i izazvao osjećaj straha i ugroženosti kod dvojice građana.

Oglašen crveni Meteoalarm, stiže nam pravo zimsko vrijeme: Pripremite se za vrlo hladne dane, moguća i ledena kiša