Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spavala na grani u vrtu

Pantera snimljena u šetnji okolicom turističkog mjesta u Toscani

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U okolici malog turističkog mjesta u Toscani, Masse Marittime, šumari su otkrili i fotografirali šetnju crne pantere.

O nazočnosti divlje mačke koja se penjala po drveću nadležne je službe izvijestila jedna obitelj koja ima imanje nekoliko kilometara udaljeno od Masse Marittime.Obitelj je kazala da unatrag mjesec dana ne viđa uobičajeno kretanje divljih svinja i drugih životinja koje naseljavaju brdašca oko njihovog imanja.

Muškarac je kazao da je već prije pet dana prvi put vidio panteru, te ponovno u petak kada je spavala na grani stabla u njegovu vrtu. 'Nisam ništa govorio jer sam pretpostavljao da će ljudi misliti da sam skrenuo', kazao je. Ipak, kad ju je vidio drugi put, obavijestio je šumare koji su krenuli u ophodnje i konačno je ugledali. Sljedeća zadaća šumara je panteru i uloviti.(HIna)
 

Pročitajte i ovo Ilustracija ŠALJIVE REAKCIJE I dalje traje drama u susjedstvu zbog crne pantere, izdali upozorenje: "Izbjegavajte šumu". Na društvenim mrežama pljušte reakcije Crna pantera u Vojvodini - 4 NISU LOVAČKE PRIČE Nakon sage o zvijeri viđenoj na hrvatskoj granici, oglasio se i zagrebački zoološki vrt: "Crna pantera uopće ne postoji"

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene