Majka nestale djevojčice
Majka nestale djevojčice Foto: TV Zona plus Niš

Aleksandra i Robert Karimanović, roditelji nestale dvanaestogodišnje djevojčice koju je 20. prosinca oteo višestruki silovatelj, uputili su joj emotivnu poruku. Poručili su joj da bude jaka i izdrži te da jedva čekaju da se vrati kući.


''Pile, majka je uz tebe, srce moje, znam da si jaka, znam da imaš želju za dalje. Pile mamino, samo hrabrost i bit će ti bolje, i bit će ti lakše da prebrodiš sve ovo, pile mamino'', poručila je majka Aleksandra Karimanović nestaloj djevojčici koju je prije tjedan dana oteo višestruki silovatelj koji šiša svoje žrtve, Malčanski berberin.

Vezani članci Ninoslav Jovanović Otac Malčanskog berberina nazvao roditelje otete djevojčice i ispričao se: "Treba ga objesiti da bude primjer svima" Potraga za serijskim silovateljem u Srbiji Otac serijskog silovatelja iz Srbije: "Sram me. Ne želim čuti za njega. On se nikad neće promijeniti"

''Vjerujemo u tebe, vjerujem da možeš izdržati. Neka se on kiti time, ali ti si jaka, pile moje. Ljubi te majka, puno te pozdravlja, srce, jedva čekamo da te vidimo, da te zagrlimo. Vjerujem da ti još više nas želiš vidjeti, ali budi srce moje hrabro i samo naprijed, uskoro se vidimo, čekamo te, želimo te. Samo gledaj da nam što prije dođeš kući'', poručila je vidno potresena majka djevojčice, prenosi Blic.

Emotivnu poruku kćeri uputio je i otac Robert Karimanović. ''Budi jaka, budi hrabra. Izvući ćeš se ti iz ove situacije, ja sam siguran 100 posto. Budi jaka, samo to ti mogu reći'', rekao je tata.

MUP RS je u međuvremenu objavio najvnoviju fotografiju Malčanskog berberina uz napomenu da sada možda ima i bradu staru nekoliko dana, koliko je već u bijegu.