Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oko 400 policajaca na terenu

Potraga za Malčanskim berberinom se nastavlja: Policija objavila njegovu najnoviju fotografiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko 400 policajaca traga u Srbiji za serijskim silovateljem poznatijim po nadimku Malčanski berberin koji svojim žrtvama šiša kosu.

Policijska potjera za Ninoslavom Jovanovićem, serijskim silovateljem traje otkako su se pojavile indicije da je on povezan s otmicom dvanaestogodišnje djevojčice nestale 20. prosinca na putu do škole. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nije imao pomagača Otkriveno kako je zloglasni Malčanski berberin oteo 12-godišnju djevojčicu u Srbiji: ''Rekao joj je da je električar...'' Slika nije dostupna U SRBIJI Nakon velike potrage uhvaćen serijski silovatelj i pedofil Malčanski berberin: "Susreli smo se oči u oči"

Za Malčanskim berberinom (brijač, šišač, nap. a.) tragaju specijalne jedinice MUP-a, nekoliko stotina policajaca, psi tragači, a teren nadlijeću i helikopteri. MUP je objavio i najnoviju fotografiju Malčanskog berberina i dodao da je moguće da Jovanović sada ima i bradu staru oko tjedan dana, koliko je već u bijegu.

Četvrtog dana potrage kod sela Malča pronađen je ruksak nestale djevojčice, a jedna od dojava građana otkrila je da je Malčanski berberin viđen kako s djevojčicom ide duž pruge. Pretraga po selima otkrila je da je provaljeno u tri kuće i iz njih ukradena hrana, a u štali jedne kuće pronađena je ošišana kosa za koju se sumnja da pripada djevojčici. Tijekom potrage za Malčanskim berberinom i djevojčicom sinoć su pronađeni dvostruki tragovi stopala, piše Blic.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene