Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Napuštaju Srbiju

PISMO UZDRMALO JAVNOST 'Mislili smo da ćemo s dvije plaće moći hraniti djecu...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne potresaju samo Hrvatsku pisma onih koji su odlučili napustiti zemlju u potrazi za boljim životom.

U Hrvatskoj gotovo svakodnevno čitamo poruke onih koji su odlučili napustiti zemlju u potrazi za boljim životom, a odlasci mladih ljudi nisu rijetkost ni u našem susjedstvu.

Pročitajte i ovo Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić napadnuta hrvatska filmska ekipa Hrvatska je poslala prosvjednu notu zbog napada na Hrvate u Srbiji Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Blogerica i autorica knjige 'Pisanje uz vjetar', Milijana Barjaktarević putem Facebooka je, u pismu naslovljenom na srbijanskog premijera Aleksandra Vučića, objavila da napušta zemlju.

'E pa dragi Aleksandre, došao je i taj trenutak, pa reko' da te obavijestim, da odlazim iz zemlje. Prvo On, pa ja, pa djeca. Kako to obično biva... Ne znam koliko ti je važno gdje idemo, ali će to svakako biti zemlja u kojoj se vrednuje rad, cijeni poštenje, drži do obrazovanja i u kojoj ima reda i zakona', napisala je na početku pisma.

S 24 godine sam spakirala kofere i ušla u avion s kartom u jednom smjeru

'Mislili smo da ćemo poštenim radom s dvije plaće moći hraniti djecu. Nismo mislili da ćemo čekati sniženja u second hand shopovima da se obučemo', navodi u pismu.

Kaže da joj na kraj pameti nije bilo da neće moći pozivati ljude u goste jer ih neće imati čime dočekati, a nije mislila ni, piše, da će morati piti antidepresive da bi joj život bio podnošljiviji.

 

E pa dragi Aleksandre, došao je i taj trenutak, pa reko da te obavestim, da odlazim iz zemlje. Prvo On, pa ja, pa deca....

Posted by PiSanje uz vetar on Monday, 18 January 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene