Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NEOBIČAN PRIZOR

Bizarni prizori: Pogledajte što su nabavili u ovoj školi, zbog toga su napravili veliko slavlje i rezanje vrpce

Aktualno Galerija Rezanje vrpce Rezanje vrpce Foto: Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta BiH Rezanje vrpce Rezanje vrpce Foto: Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta BiH Rezanje vrpce Rezanje vrpce Foto: Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta BiH Rezanje vrpce Rezanje vrpce Foto: Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta BiH +0 Rezanje vrpce Galerija 1/5 >>
Bizarna vijest stiže iz Bosne i Hercegovine - rezanje vrpci dobilo je novu dimenziju.

U školi u Gnojnicama veliko slavlje i rezanje vrpce jer su nabavili - zavjese, rashladne uređaje i tende.

Pročitajte i ovo Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu" Požar u kući, ilustracija Selo Hajković Tragedija u susjedstvu: Dvije sestre smrtno stradale u požaru kuće

Projekt je podržala turska vojna misija u BiH, a tamošnji resorni ministar izrazio je veliko zadovoljstvo realizacijom ovog projekta, koji je označen i - svečanim rezanjem vrpce. 

Ministar prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-K, dr. sc. Rašid Hadžović obratio se na manifestaciji povodom realizacije projekta "Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i rebrastim zavjesama" u Javnoj ustanovi Osnovnoj školi Gnojnice, a koji je podržala Turska vojna misija u Bosni i Hercegovini.

Resorni ministar izrazio je zadovoljstvo realizacijom ovog projekta.

"Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje sa vama. Ovo je bitan događaj za sve nas, jer je realiziran projekat u JU Osnovna škola Gnojnice koji će biti od koristi i našim učenicima i nastavnicima, ali i zbog činjenice da imamo priliku ugostiti naše prijatelje iz Turske. Nadam se da će još biti prilika za ovakve susrete u narednom periodu i da će se suradnja i dalje nastaviti“, kazao je resorni ministar.

Učenici i nastavnici JU Osnovne škole Gnojnice pripremili su zanimljiv program povodom realizacije projekta i u znak zahvalnosti Turskoj vojnoj misiji u Bosni i Hercegovini.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.


Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene