Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velika greška

Bizaran slučaj šokirao obitelj pokojnika: "Došli smo po tijelo oca, a kad smo otvorili lijes..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Užasna greška dogodila se u Vranju prije tjedan dana, naime, zamijenili su tijela dvojice pokojnika. Obitelj se još oporavlja od šoka.

Dva tijela bila su u mrtvačnici Zdravstvenog centra u Vranju prije oko tjedan dana. Dok su najbliži jednoga od pokojnika sređivali papirologiju, iz pogrebnog preduzeća su otišli preuzeti tijelo pokojnika iz Vladičinog Hana.

''Smatrali smo da prema osobnim podacima, koje u svakoj bolnici upisuju prilikom prijema pacijenta, znaju tko je tko, pa smo mi obavili administrativne procedure, a iz pogrebnog poduzeća su preuzeli leš. Kad smo stigli i otvorili kovčeg, tek tada smo shvatili da smo, umjesto mog oca, preuzeli tijelo nekog drugog čovjeka'', kazala je kći preminulog portalu vesnik017.rs.

Pročitajte i ovo Anta Šipušić APsurdima nema kraja Obitelj koju su dva puta zvali da preuzme tijelo pokojnice: "Pa ona nije broj ili paket. Doktor nam je rekao da on ne može vidjeti mrtvo tijelo"

Pročitajte i ovo Novac nedostaje radnika Ovo je posao koji u Hrvatskoj nitko ne želi raditi, a plaća je oko 800 eura

Bio je to, kaže, šok za sve. Pored svega što su doživjeli, morali se se vratiti i ispraviti tuđe greške. Glavni uzrok zamjene pokojnika bio je, kaže, to što tijela nisu bila obilježena što je propust zaposlenih.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene