Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Taksin Šinavatra

Bivši tajlandski čelnik izjavio u Crnoj Gori da je u vezi s pobunjenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši predsjednik tajlandske vlade Taksin Šinavatra izjavio je u ponedjeljak u Podgorici da je stalno u vezi s pobunjenicima u svojoj zemlji.

S obzirom na to da ima crnogorsko državljanstvo i putovnicu, Šinavatru je nedavno crnogorsko ministarstvo vanjskih poslova upozorilo da po zakonu ne bi smio poticati nemire u Tajlandu i da se kao crnogorski građanin ne bi smio 'miješati u unutarnje stvari druge zemlje'. Na takvo upozorenje bivši je tajlandski premijer odgovorio kako on samo nastoji da u svojoj zemlji 'potiče demokraciju'.

Pročitajte i ovo Bi-2 grupa ne podnosi kritike Međunarodni skandal: Putin naredio uhićenje članova popularnog benda Zaplijena droge (Foto: AFP) Uhićena kotorska skupina Kod susjeda na brodu pronađeno 20 tona hašiša

Šinavatra je već nekoliko dana u, kako je rekao, radnom posjetu Crnoj Gori i boravi u reprezentativnoj vili u blizini Svetog Stefana u Budvi. To je njegov drugi boravak u Crnoj Gori u posljednjih mjesec dana. Svrgnuti predsjednik tajlandske vlade i 'najbogatiji Crnogorac' najavio je mogućnost kupnje Svetog Nikole, otoka u blizini Budve, te ulaganje u jednu banku koja je u vlasništvu grčkog brodovlasnika Viktora Restisa.

Mediji u Podgorici Šinavatru dovode u vezu s grčkom tvrtkom Restis', koja obnavlja grad-hotel Sveti Stefan. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene