Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na južnom travnjaku Bijele kuće pronađena je bespilotna letjelica kojom je upravljao vladin zaposlenik.


Tajanstvena naprava pronađena u dvorištu Bijele kuće zapravo je mala bespilotna letjelica kojom je iz zabave upravljao vladin zaposlenik, objavljeno je u ponedjeljak.

Vezani članci Trump u Bijeloj kući primio Buzza Aldrina i Michaela Collinsa (Foto: AFP) - 4 U Bijelu kuću stigli Buzz Aldrin i Michael Collins: ''Razgovarali smo o istraživanjima iza obzora'' Kim Kardashian i Donald Trump (Foto: Getty Images) Zaokret u karijeri Kim Kardashian? Reality zvijezda u Bijeloj kući bok uz bok Donaldu Trumpu

"Naprava" koja po dosadašnjim informacijama nije opasna, pronađena je u vrtu Bijele kuće, rekao je u ponedjeljak glasnogovornik američke izvršne vlasti odgovarajući na informacije o navodnoj prisutnosti omanje bespilotne letjelice.

New York Times kasnije je objavio da je naprava pronađena na južnom travnjaku bespilotna letjelica kojom je upravljao vladin zaposlenik.

U vrtu Bijele kuće pronađena 'naprava'

On ne radi u Bijeloj kući, a tajnoj je službi rekao da je letjelicom upravljao iz zabave do trenutka kad je izgubio nadzor nad njom. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook