Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bivši šef talijanske vlade Silvio Berlusconi pojavio se u petak na opće iznenađenje na sudu u Milanu na saslušanju svjedoka u procesu Rubygate u kojem je optužen za prostituciju s maloljetnicom.


U petak je sud nastavio sa saslušanjem svjedoka, djevojaka koje tvrde da su sudjelovale na raskalašenim večerama u njegovoj rezidenciji u okolici Milana.

Vezani članci Ilustracija (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL) Podignuta optužnica protiv 65-godišnjaka zbog silovanja zaposlenice (19) U Rapainu Klancu kod Brinja ubijen muškarac - 2 Prijeti mu do 40 godina zatvora: Istražni zatvor za sina kojeg sumnjiče da je sjekirom u snu zatukao oca

Na ročištu u ponedjeljak svoj je iskaz dala mlada marokanska manekenka. Pozvana da svjedoči u Milanu iznijela je nekoliko sočnih detalja o večerama bunga-bunga, kako se nazivalo zabave organizirane u Berlusconijevim rezidencijama.

>> Berlusconi pod istragom u vezi s prostitucijom

Bivši predsjednik vlade optužen je u okviru skandala Rubygate da je platio za desetak seksualnih usluga mlade Marokanke Karime El Mahroug ili Ruby između veljače i svibnja 2010. dok je bila maloljetna za što se u Italiji može dobiti tri godine zatvora. Njih dvoje negiraju seksualne odnose. (Hina)