Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Odvjetnik ništa ne zna

Berlusconi pod istragom u vezi s prostitucijom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi suočen je s novom pravosudnom istragom usmjerenom na njegov odnos s čovjekom optuženim za dovođenje prostituki, rekao je u četvrtak neimenovani pravosudni dužnosnik.

Po njegovim riječima, pravosuđe u Bariju proširilo je postojeću istragu o lokalnom poslovnom čovjeku Gianpaolu Tarantiniju kako bi obuhvatila i Berlusconija.

Istražitelji su optužili Tarantinija za davanje lažnog iskaza i prešućivanje informacija tijekom istrage glede navodnog dovođenja prostitutki na zabave u rezidencijama bivšeg premijera.

Sad žele usmjeriti istragu na to je li Tarantini lagao u Berlusconijevu korist.

Berlusconijev odvjetnik Niccolo Ghedini rekao je da nije dobio službenu obavijest da se protiv njegovog klijenta u Bariju vodi istraga.

Glavni talijanski dnevnici, među kojima Corriere della Sera i Repubblica objavili su da istražitelji sumnjaju da je Berlusconi Tarantiniju platio stotine tisuća eura kako bi prešutio dokaze. (Hina)
 

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Ilustracija Dovršena istraga Trovanje mineralnom: Policija otkrila što se dogodilo, prijavljene su dvije žene

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene