Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Važno je biti ironičan na svoj račun'

Berlusconi pred Netanyahuom o 'bunga bunga' zabavama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski predsjednik Silvio Berlusconi spomenuo je, na početku konferencije za novinare s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom, razuzdane zabave koje su se navodno priređivale u njegovoj vili, nazvavši ih 'bunga bunga'.

Pokazujući prstom na reprodukciju platna iz 19. stoljeća Andrea Appianija koja je visila na zidu iza njih, a koja prikazuje boga Apolona kako svira na liri okružen s devet muza, Berlusconi je rekao: 'To je bunga bunga iz 1881.'

'Vrlo je važno biti ironičan na vlastiti račun', dodao je 74-godišnji šef talijanske vlade protiv kojeg se vodi sudski postupak zbog korištenja seksualnih usluga od maloljetne djevojke i zloupotrebe službenog položaja pokušajem prikrivanja kaznenog djela. Marokanska maloljetnica pod nadimkom Ruby istražiteljima je navodno rekla da je premijer erotske tulume nazivao 'bunga bunga'.

Tijekom konferencije za novinare, izraelski premijer Netanyahu nije mogao sakriti oduševljenje talijanskim umjetničkim blagom, opisujući golemu radost koju je osjetio kad se zaustavio na trgu Navone gdje se nalazi slavna fontana Giana Lorenza Berninija iz 17. stoljeća. (Hina)

Pročitajte i ovo Benjamin Netanyahu zbog kršenja ljudskih prava Netanyahu ogorčen američkim sankcijama: "To je vrhunac apsurda i moralno dno" Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene