Photoshop nije baš uspio (Foto: AFP)
Photoshop nije baš uspio (Foto: AFP)

Australski premijer Scott Morrison izvrgnut je u srijedu podsmijehu na društvenim mrežama pošto su članovi njegova kabineta fotošopirali njegovu fotografiju s obitelji tako da se čini da na njoj ima dvije lijeve noge.


Na fotografiji koja prikazuje Morrisona sa suprugom i dvoje djece, a trebala je biti postavljena kao službena slika na njegovu osobnom websiteu, premijer nosi blještavo bijele tenisice, ali su obje za lijevu nogu.

Vezani članci Daniel Radcliffe (Foto: Profimedia) Harry Potter postao frajer: Slavni glumac izašao na balkon samo u boksericama i pokazao isklesano tijelo Chris Brown (Foto: Profimedia) Slavna obitelj uskoro se useljava u dom iz snova, ali njihove susjede to ne veseli, evo zbog čega se bune

Osoba koja je fotošopirala fotografiju imala je plemenitu nakanu, želeći odrpane premijerove "adidasice" zamijeniti novim tenisicama.

Fotografija je vrlo brzo izazvala burne reakcije na društvenim mrežama na kojima su se korisnici rugali i pravili šale na Morrisonov račun.

Premijerov glasnogovornik je kazao da on nije autorizirao fotografiju, a na Twitteru se oglasio i sam Morrison nastojeći objavom umanjiti nastalu 'štetu', osobito s obzirom na skoru novu izbornu kampanju.

U objavi je napisao da bi njegovo osoblje, kad se već prihvaća photoshopa, umjesto tenisica moglo fotošopirati njegovu kosu.

(Hina)