Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priča o Donaldu Trumpu

Hit na internetu: "Tip koji ima pristup nuklearnom oružju ne zna zatvoriti kišobran"

Donald Trump (Video: Screenshot You Tube)
Donald Trump (Video: Screenshot You Tube) Screenshot You Tube
Aktualno Galerija Donald Trump (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Donald Trump (Foto: MANDEL NGAN / AFP) Foto: MANDEL NGAN / AFP Donald Trump (Foto: Nicholas Kamm / AFP) Donald Trump (Foto: Nicholas Kamm / AFP) Foto: Nicholas Kamm / AFP +0 Donald Trump (Video: Screenshot You Tube) Galerija 1/3 >>
Američki predsjednik Donald Trump imao je tijekom vikenda još jedan čudan incident s kišobranom.

Dok se ukrcavao u Air Force One, Trump nije niti pokušao zatvoriti veliki crni kišobran koji je nosio, već ga je samo ostavio na prilaznim stepenicama, piše The Huffington Post. Trumpov otvoreni kišobran potom je neko vrijeme stajao na stepenicama. Kišobran je naposljetku pokupio, zatvorio i u zrakoplov unio, pretpostavlja se, agent tajne službe.

Pročitajte i ovo Donald Trump On sve negira Počinje suđenje Trumpu zbog plaćanja šutnje pornoglumici: Ključan je jedan svjedok Zabrana pobačaja, ilustracija Uoči izbora Jedna savezna država SAD-a vratila se u 19 stoljeće i oživjela zakon o pobačaju iz 1864.

Nakon incidenta, tviteraši su počeli zbijati šale, a neki od komentara glasili su: "Tip koji ima pristup nuklearnom oružju ne zna zatvoriti kišobran". Trumpov kišobran zaslužuje svoj profil na Twitteru.

Kišobrani su teški, priča o Donaldu Trumpu. Ako se planirate pridružiti kultu, pronađite onaj čiji vođa zna zatvoriti kišobran. Kada nešto ne uspijete shvatiti, bacite to."

Američki predsjednik imao je nekoliko incidenata s kišobranima.Trump je tako u siječnju ove godine kišobran zadržao za sebe te je propustio od nevremena zaštititi svoga sina Barona i suprugu Melaniju. Američkom predsjedniku vjetar je u travnju ove godine okrenuo kišobran, da bi u listopadu njegova supruga ponovno kisnula dok je Trump razgovarao s novinarima.

Video pogledajte ovdje.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene