Američki predsjednik Donald Trump imao je tijekom vikenda još jedan čudan incident s kišobranom.

Galerija


Dok se ukrcavao u Air Force One, Trump nije niti pokušao zatvoriti veliki crni kišobran koji je nosio, već ga je samo ostavio na prilaznim stepenicama, piše The Huffington Post. Trumpov otvoreni kišobran potom je neko vrijeme stajao na stepenicama. Kišobran je naposljetku pokupio, zatvorio i u zrakoplov unio, pretpostavlja se, agent tajne službe.

Vezani članci Borba s koronavirusom Kineski znanstvenici otkrili mogući izvor koronavirusa, na japanskom kruzeru i šest Slovenaca Novi dizajn predsjedničkog zrakoplova (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Proučili smo kako će izgledati nova nebeska tvrđava vrijedna milijardu dolara, ovo su ključne razlike

Nakon incidenta, tviteraši su počeli zbijati šale, a neki od komentara glasili su: "Tip koji ima pristup nuklearnom oružju ne zna zatvoriti kišobran". Trumpov kišobran zaslužuje svoj profil na Twitteru.

Kišobrani su teški, priča o Donaldu Trumpu. Ako se planirate pridružiti kultu, pronađite onaj čiji vođa zna zatvoriti kišobran. Kada nešto ne uspijete shvatiti, bacite to."

Američki predsjednik imao je nekoliko incidenata s kišobranima.Trump je tako u siječnju ove godine kišobran zadržao za sebe te je propustio od nevremena zaštititi svoga sina Barona i suprugu Melaniju. Američkom predsjedniku vjetar je u travnju ove godine okrenuo kišobran, da bi u listopadu njegova supruga ponovno kisnula dok je Trump razgovarao s novinarima.

Video pogledajte ovdje.