Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Napadač škotskog Glasgow Rangersa Dado Pršo (31) demantirao je vijest koja je jučer objavljena na internetskoj stranici Rangersa.


Rangers News je jučer objavio da Pršo još razmišlja o igranju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, te da tek treba donijeti konačnu odluku o reprezentativnoj karijeri.

Vezani članci Robert Podolnjak (Foto: Dnevnik.hr) Osipavanje Mosta se nastavlja: Odlazak najavio i Podolnjak te županijski vijećnici iz Sisačko-moslavačke županije Poljubac za kraj Po čemu će građani pamtiti Grabar-Kitarović? Jedni ističu kako je bila prva žena na čelu države, a drugi se prisjećaju nogometne utakmice i njezinih vokalnih nastupa

"To je stari razgovor na internetskoj stranici mog kluba. Izbornik Slaven Bilić slobodno me može nazvati, ali ja sam svoje rekao. Nije upitno bih li igrao za Hrvatsku da mogu, ali jednostavno ne mogu i tu je priči kraj. Sve je ovo pogreška", izjavio je Pršo.

Pršo je odluku o prestanku igranja za hrvatsku reprezentaciju donio zbog kroničnih problema s koljenima. Svoju odluku priopćio je prošlog vikenda predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Vlatku Markoviću, koji ga je posjetio u Glasgowu.

Marković je tada izjavio kako je Pršo zaplakao dok mu je objašnjavao razloge odlaska iz reprezentacije.