Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pršo demantirao vijest o ostanku u reprezentaciji

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač škotskog Glasgow Rangersa Dado Pršo (31) demantirao je vijest koja je jučer objavljena na internetskoj stranici Rangersa.

Rangers News je jučer objavio da Pršo još razmišlja o igranju za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, te da tek treba donijeti konačnu odluku o reprezentativnoj karijeri.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna jedna stvar joj posebno smeta Vukovaco odlasku iz Domovinskog pokreta: "Obilazila sam teren i shvatila da mi veliki dio ljudi zamjera..." Angela Merkel - 1 Zaželjela mu sreću Oproštaj uz buket cvijeća: Olaf Scholz prisegnuo za novog kancelara, Angela Merkel oprostila se emotivnom porukom…

"To je stari razgovor na internetskoj stranici mog kluba. Izbornik Slaven Bilić slobodno me može nazvati, ali ja sam svoje rekao. Nije upitno bih li igrao za Hrvatsku da mogu, ali jednostavno ne mogu i tu je priči kraj. Sve je ovo pogreška", izjavio je Pršo.

Pršo je odluku o prestanku igranja za hrvatsku reprezentaciju donio zbog kroničnih problema s koljenima. Svoju odluku priopćio je prošlog vikenda predsjedniku Hrvatskog nogometnog saveza Vlatku Markoviću, koji ga je posjetio u Glasgowu.

Marković je tada izjavio kako je Pršo zaplakao dok mu je objašnjavao razloge odlaska iz reprezentacije.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene